top of page

Getuigenissen & beoordelingen

Happy Client, Happy Us

Uitstekende en snelle service in het plaatsen van een kastanje omheining

Koenraad Stockman 11/03/17 23:41

Zoals dat bij de meeste "stielmannen" het geval is, moet je even geduld uitoefenen tot ze kunnen langskomen, maar als Marc belooft langs te komen, doet hij dat ook zoals afgesproken.
Het resultaat is het wachten zeker waard, alles wordt tot in de puntjes afgewerkt en ook tijdens de werken wordt er op netheid gelet.

Marc en zijn team verzorgden voor ons de volledige aanleg van tuin, terras, omheining, oprit en tuinhuis. Bij de keuze van planten en materialen kun je rekenen op goed advies en wordt er mee nagedacht over wat je precies wil bereiken in je tuin.

Flexibiliteit is zeker een groot pluspunt, want tijdens de werken hebben we nog "last minute" gevraagd om enkele zaken anders aan te pakken of toch weer een andere plant te kiezen. Dat was nooit een probleem en er wordt meteen naar oplossingen gezocht.

Kortom, ben je op zoek naar iemand voor de aanleg van je tuin, bestrating,... dan ben je bij Marc aan het goeie adres.
Bedankt Marc en team voor het afgeleverde werk!

Thomas Deceuninck 05/07/16 11:01

Reeds meerdere malen beroep gedaan op Marc en zijn team. 100% betrouwbaar en vakkundige uitleg gekregen. Zelfs geen moeite gespaard om bomen mee te gaan uitkiezen... Kortom een echte aanrader.
Een eerste klasse tuin-expert met schitterende ideeën.
Bedankt Marc en team!

Kristiaan Coopman 07/04/16 19:42

bottom of page