top of page

Our Latest Work

Tuin te Sint Pieters Kapelle

Renovatie koi vijver en terras

Visvijvers zijn niet altijd eenvoudig te filteren, hier was vroeger een filterbak met uv lamp aanwezig, nu een lava filter met bruinkool. Helder water tot op de bodem was hier het doel. Het terras namen we ook onderhanden en het geheel straalt opnieuw. Gezellig tafelen met zicht op de vissen, ook als het donker wordt blijft de sfeer er in.

Tuin te Oudenburg

strakke vijvers en verharding, less is more

In deze tuin kozen de opdrachtgevers voor strakke lijnen in samenspel met de woning. Een brug aan de voordeur en een strakke zichtlijn die beide waterpartijen door de woning verbind. Verder werden bestaande bomen behouden en het gazon door middel van keerwanden mooi in één vlak gelegd.

Tuin aan zee

Rust en gezelligheid

Deze tuin moet rust brengen, relaxen.

Ongedwongen en losse sfeer.

De plantenkeuze is speciaal voor deze zanderige bodem gekozen. Het bijgebouw in een zeer warme stijl is uitgevoerd met barnwood. Het terras in natuursteen uit Spanje en kleiklinkers zorgen voor een zuiderse uitstraling.

Tuin te Leffinge

Rust en gezelligheid

Deze tuin moest rust brengen, even verpozen over de middag of 's avond een glaasje drinken bij het kabbelende water. De leibomen zorgen voor een 3de dimensie, ook de meerstammige Quercus ilex, zorgt voor hoogte in deze tuin. Dit geeft een aangenaam en sfeervol gevoel.

wij maken uw tuindromen  waar

elegant genieten

vijver maar toch ook zwemmen...

water in de tuin is altijd leuk, als je het ganse jaar ervan kan genieten nog meer. Deze opdrachtgever neemt nu elke morgen een frisse duik, de kids wanen zich op reis en dit alles in een watertemperatuur geregeld vanaf de smartphone. Max 27.5 graden natuurlijk, omdat we onze natuurlijke biologie niet willen schaden.

oosters getint...in Oostende

op zoek naar rust met veel organische vormen

Een onderhoudsarme tuin met oosterse tinten. Kunstgras sierde hier de tuin tussen het zwembad en de beplanting.

Tuin aan zee

onderhoudsarme tuin om te onthaasten.

Dit tweede verblijf aan de kust is voor de eigenaar een plaats waar hij kan genieten in de tuin zonder bij aankomst meteen de grasmaaier te moeten bovenhalen. De zeer zandige ondergrond was voorheen al een probleem voor het gazon, dus kozen we hier voor kunstgras, het terras is mooi omheind met hagen en leivormen zodat bij een iets sterkere zeewind het nog altijd aangenaam buiten tafelen is.

we kijken er naar uit om uw project te realiseren

Houten terassen

Verhardingen

Afsluitingen

tuinhuizen & carports

bottom of page